Indkøbsliste til kommende forældre – se den her

0

Er det første gang man skal være forældre, så kan det være svært at vide hvad man egentlig skal ud og investere i. Der er rigtig meget forskelligt udstyr, hvor noget er need to have og andet er nice to have. 

Hvis man aldrig haft et barn før, så kan det være svært at vide hvad man skal vægte når man er ude og købe de forskellige ting. Derfor anbefaler vi at du læser med videre her. 

Køb en bedside crib inden babyen kommer

Noget af det som vi selv mener er undervurderet hos folk er, at investere i en bedside crib. Alt for få mennesker får investeret i det, da mange måske ikke helt kender til dens funktioner.
Basalt set er det det samme som en almindelig krybe, men her er der bare mulighed for at tage den ene side af og sætte den helt op af jeres seng.

På den måde kan moderen let have barnet liggende ved siden af sig, når hun sover. Når barnet vågner i løbet af natten er det let at tage barnet til sig og amme det. 

Ikke køb for meget tøj til den nyfødte

Noget af det som rigtig mange forældre bruger penge på er, at købe en helt masse tøj til sin nyfødte baby. Der er flere grunde til hvorfor vi anbefaler, at man begrænser sig lidt her. I starten vil man opleve at barnet vokser ekstremt hurtigt, og slet ikke kan nå at passe det inden barnet er for stort til det. 

Vi anbefaler at du måske køber tøj i en masse forskellige størrelser, så du løbende kan give barnet helt nyt tøj på. 

Hold igen med legetøjet 

Selvom det kan være fristende at gå amok i legetøj, så kan du roligt holde lidt igen. Det er begrænset hvor meget legetøj som barnet egentlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *