Kom i gang med net dating – Online dating guide

0

Har du gået med tanken om at komme i gang med at date på nettet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ved at det for mange mennesker kan være grænseoverskridende at skulle begynde, at date på nettet.
Vi har samlet en lang række gode råd, som gør at det bliver lidt mere overkommeligt at komme i gang med dating på diverse dating sider

Ikke være flov over net dating

Noget af det som vi hører fra mange mennesker er, at de føler sig flove over at date på nettet. Hvad vi nogen de kender ser dem inden på dating siderne? 

Vores bedste råd er simpelthen at slå det fra dig. Det er på ingen måde flovt at date på nettet, og andre folk du kender som er på dating sites – de er der jo af samme grund som du selv er der. 

Skru ned for forventningerne

Mange har en tendens til at tro at dating på nettet er den ultimative opskrift til, at finde deres nye partner. Det er dog som med alle andre former for dating ikke en garanti at du vil finde din eneste ene her. Det kan dog være med til at udvide markedet for dig, hvilket øger dine chancer betydeligt. Hvis man f.eks. kigger på et site som Single.dk der er flere tusinde singler i hele Danmark, som man måske ellers ikke vil have mødt hvis man ikke var på en online dating side. 

Lav en god profiltekst

Man kan sammenligne en dating sides profiltekst lidt med en salgsannonce på den blå avis – her er det bare dig selv, som du skal beskrive. 

Skriv en kort introduktion om dig selv

Til at starte med anbefaler vi at du skriver en kort introduktion om dig selv, som indeholder flg. ting. 

  • Navn
  • Alder
  • Landsdel (Evt. by) 
  • Arbejde
  • Børn

Med de ting kan folk hurtigt danne sig et overblik over, hvem du er som person.

Når du har skrevet det er det tid til at lave nogle lidt mere uddybende afsnit.
Selvom de er mere uddybende, så anbefaler vi stadig at du holder det kort og præcist – folk gider ikke at læse en 1000 ords roman om, hvem du er som person.

Men fortæl lidt om hvad du laver i din fritid, hvilke værdier du har og går op i, hvad der er vigtigt for dig som menneske.

Humor kan også være en god ting at bruge i sin profil tekst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *